HomeMachinesEtiketteren en printenBranding by Banding vergroot pakkans uit het supermarktschap

Branding by Banding vergroot pakkans uit het supermarktschap

Branding by Banding is een innovatief en toekomstgericht concept van Bandall en Speciaaldrukkerij Max. Aarts. Het concept biedt veel meerwaarde als het gaat om ‘branding' waarmee de pakkans uit het supermarktschap wordt verhoogd. Daarnaast biedt een banderol alle ruimte voor additionele informatie, zoals productinformatie, barcodes, herkomstgegevens en dergelijke.

Max. Aarts is als duurzame UV Flexo-rotatiedrukkerij marktleider op het gebied van bedrukt banderolleermateriaal. Het bedrijf is FSC en BRC High Hygiëne Risk, Grade AA, ISO 9001 gecertificeerd. Bandall is op zijn beurt wereldmarktleider als het gaat om bandrolleeroplossingen in de voedingsmiddelenindustrie. De machines variëren van stand-alone machines tot tal van volautomatische (maatwerk)toepassingen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en beperking van milieubelasting staan bij beide partners voorop. Dankzij een wereldwijd vertakt distributeursnetwerk is Branding by Banding intussen in alle hoeken van de wereld succesvol.

www.brandingbybanding.com