HomeMachinesEtiketteren en printenBranding by Banding houdt het eenvoudig, duurzaam en flexibel

Branding by Banding houdt het eenvoudig, duurzaam en flexibel

“Houd het simpel en flexibel!” Dat is de belangrijkste boodschap waarmee Branding by Banding-partners Bandall en Max Aarts deze week op de Fruit Logistica staat.

Deze eenvoud vertaalt zich in duurzame verpakkings- en banderolleeroplossingen met – per saldo – zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Tijdens de Fruit Logistica laat Branding by Banding diverse unieke banderolleervoorbeelden zien. Denk aan het banderolleren van kartonnen trays groenten of fruit, die middels een bedrukte banderol strak en zonder kans op beschadigingen op hun plaats worden gehouden. Dit in tegenstelling tot veel alternatieve verpakkingsmethodes. De flexibiliteit zit hem onder meer in de mogelijkheid om variabele informatie tijdens het banderolleren mee te printen. Denk aan taalwissels, recepten, barcodes of verpakkingsdata. Dit kan over de gehele breedte en lengte van de banderol.

Ook laten de bedrijven diverse mogelijkheden zien waarbij er rechtstreeks op groenten en fruit wordt gebanderolleerd, waardoor tal van andere verpakkingen – of onderdelen daarvan – overbodig worden. Denk daarbij niet alleen aan plastic zakken maar ook aan additionele etiketten, tapes, elastiekjes, metalen klipjes, etc. Kortom, een bezoek aan de Branding by Banding-stand van Bandall en Max. Aarts is een must als u het verpakkingsproces zo eenvoudig, duurzaam en flexibel mogelijk wilt houden. Wereldwijd profiteren klanten van 30 jaar innovatieve en betrouwbare Bandall banderolleertechniek, gecombineerd met de diepgaande materiaalkennis van Speciaaldrukkerij Max. Aarts.

www.brandingbybanding.com