De SHOWTAB is een innovatie van Bandall en past naadloos in het succesvolle Branding by Banding-concept van Bandall en Speciaaldrukkerij Max Aarts. Het betreft feitelijk een extra verlenging van de banderol, de SHOWTAB genaamd, die extra mogelijkheden biedt om meer informatie te communiceren of om uw merk of promotie te highlighten. Ideaal voor AGF-producten die weinig ruimte bieden voor een etiket. Met de SHOWTAB zijn bovendien ook geprinte codes altijd binnen handbereik voor een snel scanproces.

Duurzaam, biologisch afbreekbaar, recyclebaar en composteerbaar

De SHOWTAB is onder andere speciaal ontwikkeld om plastic zakken, zelfklevende etiketten en andere complexe verpakkingen in de AGF-sector te vervangen. Deze ‘one step’-oplossing biedt dankzij de verlenging van het banderolleermateriaal ook nog eens extra ruimte voor diverse prints, zoals tracking, EAN- en QR-codes. Eco-vriendelijke banderolleermaterialen zijn uiteraard ook beschikbaar: denk aan biologisch afbreekbaar, recyclebaar en composteerbaar. De Ultra Clean Seal (UCS) van Bandall maakt het gebruik van lijmsoorten bovendien overbodig. Papieren materialen zijn FSC-gecertificeerd. Door daarnaast van voedselveilige inkten gebruik te maken, kan het materiaal direct op voedingsmiddelen worden geplaatst.

Maximale ruimte voor variabele prints

Het banderolleermateriaal en de SHOWTAB bestaan uit hetzelfde materiaal. Optioneel kunt u gelijktijdig met het banderolleren variabele communicatie printen. Dat wil zeggen: op zo veel plaatsen als u maar wilt, over de gehele breedte en lengte van de banderol en dus ook op de SHOWTAB. Het banderolleren van uw product, multi-packs of promopacks, inclusief het printen en het aanbrengen van de SHOWTAB, gebeurt in één stap. Zonder oponthoud of downtime en ongeacht de hoeveelheid variabele prints.

Werkwijze SHOWTAB

Speciaaldrukkerij Max. Aarts staat garant voor een doeltreffend ontwerp, gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige 10-kleurendrukmogelijkheden en/of digitale drukopties. Bandall zorgt voor de innovatieve banderolleer- en SHOWTAB-techniek, gebaseerd op bijna 30 jaar ervaring.

Voordeel op voordeel met SHOWTAB

  • Met de extra verlenging, de SHOWTAB, springt uw productcommunicatie er nog beter uit
  • Bundelen, banderolleren en etiketteren met één type materiaal
  • Maakt recycling nog eenvoudiger
  • Combineerbaar met metaaldetectie
  • Milieuvriendelijk: biologisch afbreekbaar, recyclebaar en composteerbaar materiaal is mogelijk
  • Geen lijm nodig
  • Het banderolleermateriaal is beschikbaar in een grote variëteit aan papier en folies

Fruit Logistica

Ga met Branding by Banding in gesprek op de Fruit Logistica (stand B01 in hal 3.1). Bandall en Speciaaldrukkerij Max. Aarts hebben maar één doel: het beste uit uw productcommunicatie halen.

www.brandingbybanding.com