HomeNieuwsBedrijven en personenBracamonte Convenient Kitchen wordt eigenaar van StarCuisine

Bracamonte Convenient Kitchen wordt eigenaar van StarCuisine

StarCuisine, de specialist in ultraverse gemaksmaaltijden en foodserviceoplossingen, komt volledig in handen van Bracamonte Convenient Kitchen. Met deze overname versterkt de groep haar positie binnen de sterk groeiende convenience markt in Retail en Foodservice.

Bracamonte heeft sinds 2021 een minderheidsbelang in StarCuisine en breidt haar belang nu verder uit. De sterk groeiende convenience sector in combinatie met de ambitie om een leidende rol te blijven spelen binnen deze markt, met ultraverse maaltijden voor Retail en Foodservice, zijn hier de belangrijkste redenen voor.

Bracamonte Convenient Kitchen is sinds 2019 ook eigenaar van Sushi Ran, de marktleider in verpakte sushi en bowls. De overname maakt de weg vrij voor een verdere samenwerking tussen beide partijen. Hierdoor ontstaat een unieke ultravers combinatie binnen de convenience foodmarkt. Beide merken profiteren zo van gedeelde kennis en middelen.

“Wij geloven in de toekomst van convenience. Door actiever samen te werken kunnen beide bedrijven gezamenlijk de ontwikkeling van onze toekomst vormgeven”, aldus Sandrijn Poortman, algemeen directeur.

De huidige directeur-eigenaren van StarCuisine, Fernand Molenschot en Lart Braaksma, zullen aanblijven om de gezamenlijke ambities verder vorm te gaan geven.

www.starcuisine.nl