HomeNieuwsBedrijven en personenBPA Racupack gaat in het nieuwe jaar verder als BluePrint Automation

BPA Racupack gaat in het nieuwe jaar verder als BluePrint Automation

BPA Racupack, producent van wrap-around en kartonneeroplossingen, gaat per 1 januari 2018 verder onder de naam BluePrint Automation (BPA). Het samenvoegen van de casepacker en wrap-around expertise is voor BluePrint Automation de volgende stap in het ontwikkelen van modulaire, compacte en flexibele verpakkingsmachines.

BluePrint Automation is gespecialiseerd in casepacking, het verpakken van flexibele verpakkingen in dozen. BPA Racupack is gespecialiseerd in wrap-around casepacking. “De machine groepeert en positioneert producten, en wikkelt er een kartonnen verpakking omheen”, zegt verkoopdirecteur Jos van Oekel.

“Het samenvoegen van onze knowhow gaat klanten voordeel brengen. We kunnen geïntegreerde, compacte verpakkingsmachines leveren met een hogere output per vierkante meter en korte omsteltijden”, zegt Jos van Oekel. “En dat is waar klanten in toenemende mate om vragen.”

De fusie brengt voor Racupack klanten geen merkbare veranderingen met zich mee. “Het voltallige personeel is verhuisd naar Woerden en klanten behouden hun vaste contactpersoon”, aldus Jos van Oekel. “We kijken uit naar deze nieuwe fase voor ons bedrijf, waarin we de kennis en ervaring van twee bedrijven combineren.”

Kijk voor meer informatie op www.blueprintautomation.com.