HomeNieuwsBottel bezorgt ambachtelijk bier vers dankzij bijzondere verpakkingen

Bottel bezorgt ambachtelijk bier vers dankzij bijzondere verpakkingen

Twee bierliefhebbers zijn eind vorig jaar in Amsterdam begonnen met het concept Bottel. Bottel wil klanten laten genieten van ambachtelijk gebrouwen bier zoals de lokale brouwers het bedoeld hebben. “Deze brouwers brouwen met zoveel liefde en aandacht, dat het bier het verdient om met diezelfde liefde en aandacht gedronken te worden. Daarom zijn we bij Bottel vastbesloten om de weg van de lokale brouwerij naar de klant zo kort mogelijk te maken en het bier niet onnodig bloot te stellen aan lucht, licht en schommelingen in temperatuur. Dat doen we met een bijzondere verpakking: de Bottel”, omschrijft het bedrijf haar missie.

Deze karakteristieke, herbruikbare flessen tapt Bottel pas vol zodra de klant zijn/haar bestelling plaatst. Een fles bevat één liter, genoeg voor vier glazen. Met bier dat door de brouwer ook pas nét is vrijgegeven. Vervolgens sluit het bedrijf de Bottels direct luchtdicht af en worden ze nog dezelfde dag gekoeld afgeleverd.

“Hierdoor staat het bier niet in een magazijn of in het schap langzaam zijn kwaliteit te verliezen. Daar wordt namelijk niemand blij van. En geniet de klant dus van het bier precies zoals de brouwer het wil hebben, optimaal van smaak en rijk aan aroma's.” Bottel levert aan consumenten thuis, maar ook aan grote kantoren, hotel-shops en verschillende catering bedrijven en supermarkten.

Kijk voor meer informatie op www.bottel.beer.