HomeThema'sInterpack 2011Bosch toont high-speed Elematic casepackers op Interpack 2011

Bosch toont high-speed Elematic casepackers op Interpack 2011

bosch-elematic-1

Op Interpack 2011 toont Bosch onder andere twee case packers: de Elematic 1000 SL en Elematic 3000 S. De eerste is een one-level high-performance machine die tot 660 vouwdozen per minuut aan kan. Met de Elematic 1000 SL is het mogelijk om snel de maten te wisselen. De Elematic 3000 S stopt vouwdozen in verpakkingen van tray en deksel.

bosch-logoOp de De Elematic 3000 S zit Assist System software, waardoor belangrijk onderhoud op tijd kan plaatsvinden. Beide machines hebben bovendien de functie ‘Standby and Sleep’, die automatisch die delen van de machine uitschakelt die tijdens productiepauzes niet nodig zijn. Hierdoor kan volgens Bosch tot wel 70% aan energie worden bespaard.

Verder introduceert Bosch haar OEE (Overall Equipment Effectiveness) Consulting service om de productiviteit gedurende het gehele productieproces te verbeteren. De experts van Bosch werken hiervoor nauw samen met producenten van voedings- en zoetwarenproducenten.

Ten slotte zal op de stand van Bosch een minisupermarkt te vinden zijn. Deze supermarkt demonstreert de verpakkingsexpertise van Bosch.

bosch-elematic-2

Interpack 2011 – Hal 6 – Stand B09/C58

Kijk voor meer informatie op www.boschpackaging.com.