HomeThema'sEmpack Brussel 2011Bordex presenteert tal van nieuwe productintroducties

Bordex presenteert tal van nieuwe productintroducties

bordex-stand

De verpakkingsbranche is enorm in beweging. Om op de hoogte te blijven van de actuele trends en de nieuwste ontwikkelingen is een bezoek aan de Empack in Brussel een echte aanrader. Bordex presenteert op woensdag 12 en donderdag 13 oktober a.s. tal van nieuwe productintroducties.

bordex-logo-nieuwHet assortiment Fruits 'n Veggies PET bekers wordt uitgebreid met een nieuw type deksel met schuine rand. Dit nieuwe model heeft een handig zichtvenster en het schuine vlak zorgt voor een opvallende presentatie.

Nieuw in ons assortiment is de ProChef cooking film. Dankzij deze film is het mogelijk te koken en braden zonder toevoeging van vet. Alle aroma's en sappen blijven bewaard. Dit is smaakvoller en gezonder en bovendien wordt de kooktijd met ca. 10% verminderd.

Bordex presenteert ook een veelzijdig aanbod kartonnen groenten en fruit trays. Deze zorgen in het AGF schap voor een betere en verkoopkrachtige presentatie. De kartonnen trays kunnen gemakkelijk full-colour worden bedrukt waardoor ze uitstekend dienst doen als communicatiedrager.

Bent u van plan om de Empack in Brussel te bezoeken en wilt u geïnformeerd worden over onze nieuwe producten? Dan nodigen we u graag uit en hopen u te mogen verwelkomen op stand G087! Wij zien u graag!

Empack Brussel 2011 – Stand G087

Kijk voor meer informatie op www.bordexpackaging.nl of stuur een e-mail naar info@bordexpackaging.nl.