HomeDossiersDuurzaamheidBordex Packaging wil duurzaamheid ketenbreed aanpakken

Bordex Packaging wil duurzaamheid ketenbreed aanpakken

bordex-bert-hengeveld

“Nederland is één van de koplopers op het gebied van verpakkingen en recycling. Niet alleen het spaarzame gebruik van verpakkingsmaterialen staat centraal. Ook de verpakking zélf moet ‘duurzaam' zijn. Dat betekent dat we niet alleen het afvalproces, maar de totale levenscyclus van verpakkingsproducten in beschouwing moeten nemen”, zegt Bert Hengeveld, Managing Director van Bordex Packaging.

bordex-logo-nieuwHet is volgens hem daarom belangrijk bedrijven in de hele keten te stimuleren en te ondersteunen bij het ‘duurzaam innoveren' en optimaliseren van het verpakken. “Omdat ook de samenhangende processen belangrijk zijn, is het van belang dat er nog meer samenwerkingsverbanden komen tussen de verschillende ketenpartners, zoals retailers, leveranciers van verpakkingen en ontwerpers. Gezamenlijk kunnen we onderzoek doen naar optimale verpakkingsoplossingen tegen de minste milieubelasting”, benadrukt Bert Hengeveld.

Bedrijven als Bordex Packaging beschikken over veel kennis en technologie om verpakkingsoplossingen op maat te ontwikkelen. “Daarbij kunnen we u bovendien ‘ketenbreed' ondersteunen. Ons verkoopteam bestaat uit specialisten in hun sector. Zij kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden om uw producten en processen te optimaliseren. Staat er bij u binnenkort een belangrijk verpakkingsproject op de agenda? Neem dan de proef op de som en neem gerust contact met ons op”, besluit Bert Hengeveld.

Kijk voor meer informatie op www.bordexpackaging.nl.