HomeThema'sMacropak 2010Bordex Packaging presenteert nieuwste ontwikkelingen

Bordex Packaging presenteert nieuwste ontwikkelingen

bordex-logo-nieuwTijdens de Macropak presenteert Bordex Packaging de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verpakkingen en folies. De nieuwste innovatie betreft een stretch Cling film op een niet-PVC basis, genaamd Neo Crystal. Het grote voordeel van deze folie, in vergelijk met andere non PVC stretch folie, is de zeer goede stretchkwaliteit. De afgelopen maanden is deze Neo Crystal met veel succes getest door grote Duitse verpakkers in de AGF-branche vanwege het non-PVC beleid van een grote Duitse supermarktketen. Door de enorme stretchmogelijkheden kan deze folie concurreren met de huidige PVC folie. Daarnaast gebruikt de Neo Crystal ongeveer 20% minder materiaal wat weer bespaart op de verpakkingsbelasting.

bordex-video-2

PET-glazen + deksels

De veelzijdige serie PET-glazen van Bordex Packaging biedt glasheldere voordelen. Ze zijn sfeerverhogend en kunnen breed worden ingezet. PET-glazen zijn de meest praktische en veilige oplossing voor de fastfoodmarkt en voor evenementen. Een aantrekkelijke en kleurrijke manier om drankjes, smoothies, slushpuppy’s, softijs, snacktomaatjes of andere groentesnacks te presenteren. PET-glazen zijn uiterst helder, licht en prettig in het gebruik. Tegelijkertijd zijn ze slagvast en splintervij, dus optimaal veilig. Het eenmalige gebruik is natuurlijk wel zo hygiënisch. En daarna? Dan kunnen de glazen volledig worden gerecycled en krijgt het materiaal een nieuwe bestemming. Bordex levert PET-glazen in 7 verschillende, gangbare, inhoudsmaten (200-940cc). Prima stapelbaar. Het optionele deksel kan bovendien worden uitgevoerd in platte of bolle versie. Gebruiksvriendelijk strawslot nodig? Geen probleem. En met een kleurrijke bedrukking van hoge kwaliteit geeft u uw bekers een hoge attentiewaarde!

bordex-pet-1

Zip Safe Box

Vernieuwing en gebruiksgemak staan continu op onze agenda als het gaat om het ontwikkelen van producten die aansluiten bij de wensen en eisen in de markt. Een helder voorbeeld van vraaggestuurde productontwikkeling is de ‘Zip Safe Box’ met het unieke, gepatenteerde ‘Zip Safe’ system, een recente aanwinst in ons uitgebreide programma. Met Zip safe is het veilig en eenvoudig om de folie van de rol te snijden. Voor optimale bescherming is de folie verpakt in een stevige box. De serie is leverbaar in twee gangbare breedtes: 30 en 45 cm. Bij uitstek geschikt voor het verpakken van voedingsmiddelen in de cateringindustrie. De Zip Safe Box is voorzien van een DOA vrije PVC-clingfilm. Het grote voordeel van deze unieke PVC-clingfilm is dat deze multifuctioneel is: één folie voor verschillende voedingsproducten!

bordex-macropak-1

Macropak 2010 – Stand A041

Kijk voor meer informatie op www.bordexpackaging.com.