HomeNieuwsBedrijven en personenBordex Packaging pakt uit tijdens Empack Brussel 2009

Bordex Packaging pakt uit tijdens Empack Brussel 2009

bordex-empack-1

Op de Empack in Brussel pakt Bordex Packaging behoorlijk uit. Ten eerste worden het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl gepresenteerd. Daarnaast onderstreept Bordex Packaging met drie primeurs, waarvan één zelfs het predicaat wereldprimeur krijgt toegedicht, haar innovatieve ambities. In haar stand presenteren de sales mensen van Bordex de eerste (wereldwijd) PVC Cling film zonder toevoeging van de beruchte weekmakers (DOA) Het spreekt voor zich dat er enorm veel belangstelling is voor deze nieuwe ontwikkeling.

Een nieuw item in het Bordex assortiment is Cutterbox met Zip Safe systeem. Met dit gebruiksvriendelijke en veilige systeem is het voor iedereen heel eenvoudig om PVC-film van de rol te snijden. Daarnaast zorgt de stevige box voor een optimale bescherming van de folie.

bordex-empack-2

En als klap op de vuurpijl presenteert Bordex Packaging een geheel nieuwe lijn Dispenser Refills inclusief het prototype van de SPEEDWRAP. Bestaande uit PVC Cling film, Aluminium folie en Bakplaat papier. Deze lijn is vanwege de bijgevoegde plug tevens te gebruiken in alle andere dispensers die momenteel in omloop zijn.

Het salesteam van Bordex Packaging heet u van harte welkom in haar stand: nummer 1008.

bordex-empack-3

bordex-logoVoor meer informatie:
Bert Hengeveld
Bordex Packaging
Schumanpark 67
7336 AS Apeldoorn
T (055) 599 65 00
F (055) 599 65 18
www.bordex.nl
info@bordex.nl