Home Dossiers Duurzaamheid Bordex Packaging maakt plastic rietje overbodig met nieuwe serie deksels

Bordex Packaging maakt plastic rietje overbodig met nieuwe serie deksels

Vanaf 2021 komt er een verbod op plastic rietjes in de EU. Veel horecabedrijven halen daarom nu al rietjes uit de circulatie en dat is op zich goed nieuws. Plastic rietjes dragen immers flink bij aan de plastic soep. Bordex Packaging heeft een prima alternatief. Een nieuwe serie glasheldere ‘Strawless’ PET deksels, waarmee je je frisdrank of shake gemakkelijk drinkt terwijl je onderweg bent.

Onbezorgd genieten van de lekkerste Shakes

De nieuwe ‘Strawless’ deksels beschermen niet alleen de inhoud, maar sluiten de PET bekers ook perfect af. Dankzij de handige drinktuit is het gebruik van een plastic rietje overbodig. Klanten kunnen tot de laatste druppel genieten van hun drankje. Na gebruik kunnen ze worden ingezameld voor recycling. Dat geeft een goed gevoel.

Twee uitvoeringen, drie populaire diameters

De ‘Strawless’ APET lids van Bordex Packaging zijn direct uit voorraad leverbaar in drie verschillende diameters; 78mm, 93mm en 95mm. Voor bijna iedere beker is er dus wel een deksel beschikbaar. De serie is leverbaar in twee uitvoeringen; ‘Sipper’ (drinktuit) en ‘Can’ (drinkblik effect). Zo kun je onderweg maximaal genieten van heerlijk koude drankjes zonder te morsen.

www.bordexpackaging.nl