HomeThema'sEmpack Den Bosch 2019Bordex Packaging lanceert schaal van 100% gerecycled PET

Bordex Packaging lanceert schaal van 100% gerecycled PET

In de wereld van catering draait alles om de beste kwaliteit. De smaak is één, maar hoe wordt het gepresenteerd? Bordex Packaging lanceert op Empack in Den Bosch de ‘Next-gen' presenteer- en cateringschaal, gemaakt van 100% gerecycled PET. De Hi-Tapas schaal is een opvallende serveerschaal, die functionaliteit, vormgeving, formaat en duurzaamheid optimaal combineert. Luxe opgemaakte tapas- of gourmetschotels worden fraai en fris gepresenteerd.

De Hi-Tapas serveerschaal heeft een onderscheidende en compacte vormgeving, met toch een royale inhoud. De strakke belijning zorgt voor een overzichtelijke en smaakvolle presentatie, wat nog eens wordt geaccentueerd door het glanzende gerecycled PET-materiaal. De toevoeging van een handig tweevaks ‘Pop-up’ opzetbakje is niet alleen ruimtebesparend, maar geeft de schaal ook een verrassend en herkenbaar aanzien. Onder het Pop-up bakje bevinden zich bovendien twee extra compartimenten met een gezamenlijk inhoud van ruim 320 ml. Het geheel wordt afgesloten met een glasheldere deksel, gemaakt van 100% gerecycled PET.

De Hi-Tapas serveerschaal heeft maar liefst acht compartimenten. Vul ze in z’n geheel met tapashapjes of combineer met groenten, fruit, snacks of sausen. Hoe handig is dat. En na het vullen klik je de deksel er eenvoudig op. De buitenmaten van de Hi-Tapas schaal voldoen aan de eisen van collo-modulariteit (CBL kratten). Het formaat past bovendien binnen de gastronorm afmetingen, waardoor een sealvariant ook tot de mogelijkheden behoort. De Hi-Tapas is geschikt voor industriële en handmatige verwerking.

www.bordexpackaging.nl