HomeDossiersDuurzaamheidBordex Packaging introduceert veelzijdige PET-glazen met glasheldere voordelen

Bordex Packaging introduceert veelzijdige PET-glazen met glasheldere voordelen

bordex-pet-1

De veelzijdige PET-glazen van Bordex Packaging bieden glasheldere voordelen. Ze zijn sfeerverhogend en kunnen breed worden ingezet.  Petglazen zijn de meest praktische en veilige oplossing om actiematig of structureel te worden ingezet voor evenementen en de fastfoodmarkt. Een aantrekkelijke en kleurrijke manier om drankjes, smoothies, slushpuppy’s, softijs of andere (vloeibare) snacks te presenteren!

Helder, veilig en 100% recyclebaar

bordex-logo-nieuwPET-glazen zijn uiterst helder, licht en prettig in het gebruik. Tegelijkertijd zijn ze slagvast en splintervij, dus optimaal veilig. Het eenmalige gebruik is natuurlijk wel zo hygiënisch. En daarna? Dan kunnen de glazen volledig worden gerecycled en krijgt het materiaal een nieuwe bestemming.

Feestelijk veelzijdig

Bordex levert PET-glazen in drie verschillende, gangbare inhoudsmaten. Prima stapelbaar. Het optionele deksel kan bovendien worden uitgevoerd in platte of bolle versie. Gebruiksvriendelijk strawslot nodig? Geen probleem. En met een kleurrijke bedrukking van hoge kwaliteit geeft u uw bekers een hoge attentiewaarde!

De heldere voordelen van PET-glazen

  • Glashelder
  • Onbreekbaar
  • Veilig
  • Volledig recyclebaar
  • Drie inhoudsmaten

bordex-pet-2

Voor meer informatie:
Bordex Packaging
Schumanpark 67
7336 AS Apeldoorn
T (055) 599 65 00
F (055) 599 65 18
www.bordex.nl
info@bordex.nl