HomeNieuwsBordex Packaging exclusief NL-distributeur voor J&S kartonnen fruit trays

Bordex Packaging exclusief NL-distributeur voor J&S kartonnen fruit trays

bordex-fruit-2

Bordex Packaging is per 1 februari 2011 exclusief distributeur geworden van J&S verpakkingen in Nederland. J&S verpakkingen is producent en aanbieder van een breed assortiment verpakkings- en POS materialen en behoort op de thuismarkt België tot één van de belangrijkste aanbieders van onder meer kartonnen groenten en fruit trays.

bordex-logo-nieuwMet het oog op een betere uitstraling van groenten en fruit in de winkel, kiezen steeds meer retailers voor kartonnen trays. Deze zorgen voor een betere en verkoopkrachtige presentatie in het AGF schap. De trays zijn praktisch en stevig, waardoor ze niet alleen geschikt zijn voor het geautomatiseerd verpakken, maar ook op een uitstekende manier kunnen worden vervoerd van de verpakker naar de supermarkt. 

bordex-fruit-3

Naast diverse standaardmaten behoren ook klantspecifieke verpakkingen tot de mogelijkheden, al dan niet met coatings voor vochtige producten. Bijkomend voordeel is dat de trays gemakkelijk full-colour bedrukt kunnen worden, waardoor ze uitstekend dienst doen als communicatiedrager. Daarmee geeft u de verpakking een extra attentiewaarde!

De trays zijn geschikt voor onder andere appels, peren, bessen en aardbeien. Naast vers fruit zijn ze  ook uitstekend geschikt voor tal van andere toepassingsmogelijkheden, zoals belegde broodjes, zoetwaren en ‘take away’ snacks. De verpakkingen worden vervaardigd uit zo genaamd N-golf karton (400 grams), waardoor de trays lichter in gewicht zijn, zonder dat dit ten koste gaat van de stevigheid. De doosinhoud is ten opzichte van de traditionele ‘E-golf' verhoogd met maar liefst 30%! Hierdoor, maar ook door hun milieuvriendelijke karakter vanwege de uitstekende recycling mogelijkheden, verhogen deze trays de uitstraling van het product en merk.

bordex-fruit-1

Bordex Packaging zal op de Fruit Logistica, die komende woensdag van start gaat in Berlijn, een belangrijk deel van het nieuwste assortiment presenteren. U vindt ons in hal Hall 1.2 stand D-04.

Kijk voor meer informatie op www.bordexpackaging.com.