HomeThema'sEmpack Brussel 2010Bordex introduceert revolutionaire non-PVC stretch film Neo Crystal

Bordex introduceert revolutionaire non-PVC stretch film Neo Crystal

bordex-brussel

Bordex Packaging ontwikkelt en levert de beste verpakkingsoplossing voor vele toepassingen. De innovatieve producten combineren uitstekende beschermende eigenschappen met een hoge verwerkbaarheid, communicatieve slagkracht en een aantrekkelijke kostprijs. Bordex Packaging introduceerde op de Empack te Brussel één van haar nieuwste innovaties: Neo Crystal, een revolutionaire non-PVC stretch film.

bordex-logo-nieuwHet grote voordeel van deze folie, in vergelijk met andere non PVC stretch folies, is de zeer goede stretchkwaliteit in combinatie met een cling in overeenstemming met PVC film. De Neo Crystal stretch film is de afgelopen maanden met veel succes getest door grote Duitse verpakkers in de AGF-branche. De interesse voor deze film wordt mede gestimuleerd door het non-PVC beleid van grote Duitse supermarktketen. Bijkomend voordeel is dat Neo Crystal een materiaalbesparing oplevert tot maar liefst 30 procent, zodat het materiaal ook bespaart op de verpakkingsbelasting. Neo Crystal stretch film is dus een verantwoorde keuze.

Deze week is Bordex Packaging aanwezig op de verpakkingsbeurs Macropak  in Utrecht. U vindt Bordex Packaging daar op stand A041.

Kijk voor meer informatie op www.bordexpackaging.com.