HomeThema'sEmpack Den Bosch 2013Bordex introduceert EcoFit: de nieuwe generatie spuitgietverpakkingen

Bordex introduceert EcoFit: de nieuwe generatie spuitgietverpakkingen

Bordex Packaging introduceert tijdens EMPACK 2013 in ‘s-Hertogenbosch een nieuwe, revolutionaire spuitgiettechniek: EcoFit. EcoFit is hét antwoord op de groeiende vraag naar dunnere, meer duurzame verpakkingen. Met deze innovatieve ontwikkeling is Bordex in staat om spuitgietverpakkingen te produceren die tot maar liefst 30% lichter zijn. De verpakkingen combineren 'thermovorm' gewichtskarakteristieken met de voordelen van conventionele spuitgiettechniek.

EcoFit verpakkingen bieden vele voordelen zoals uitstekende wandverdeling, maatvastheid, stevigheid, perfecte automatische verwerking en ‘last but not least': een uitstekende prijs! Bordex Packaging kan met deze duurzame technologie spuitgietverpakkingen aanbieden tegen het aantrekkelijke prijsniveau van thermovorm.

De EcoFit-productie, die door de hybride techniek sneller, energiezuiniger en dus meer verantwoord is, is intussen gestart met de populaire Smoothwall 187-serie. Door de universele Europese maatvoering is deze serie zeer breed inzetbaar. De 187-serie is niet alleen uitermate geschikt voor vlees, vis en kipproducten, maar zorgt ook voor een optimale presentatie van vlees- en groentegerechten, mixed-fruitsalades en pasta’s.

Met het strakke formaat en de uitstekende industriële, logistieke verwerking levert de 187-serie grote efficiencyvoordelen op. De complete serie is vanaf nu leverbaar in diverse hoogtes en in tal van ondoorzichtige- en lichtdoorlatende kleuren (translucent). De EcoFit-187 ‘smoothwall'-serie is gemakkelijk te verwerken en door middel van inmouldlabeling tot maar liefst zes kleuren eenvoudig te voorzien van een eigen bedrijfslogo en/of productinformatie. De serie is geschikt voor de magnetron en is met Bordex PET/PP folie uitstekend sealbaar.

Vanaf komende woensdag is Bordex Packaging aanwezig op EMPACK 2013. Het salesteam informeert u onder het genot van een hapje en een drankje graag over de EcoFit verpakkingsmogelijkheden en ook over onze andere nieuwe spuitgietseries. U treft Bordex bij stand D310.

Empack Den Bosch 2013 – Stand D310

Kijk voor meer informatie op www.bordexpackaging.nl of stuur een e-mail naar sales@bordexpackaging.nl.