HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011Bordex introduceert complete serie aluminium food trays

Bordex introduceert complete serie aluminium food trays

bordex-alu-trays

Bordex Packaging introduceert een complete serie aluminium smoothwall- en inzettrays . De trays zijn uitstekend geschikt voor onder meer kant-en-klaar maaltijden, verse vlees- en visproducten, luchtvaartmaaltijden en takeaway catering. De complete serie wordt vervaardigd uit hoogwaardige aluminiumfolie, waardoor producteigenschappen als versheid en luxe een extra accent krijgen. De gecoate folie is bestand tegen lage en hoge temperaturen (-40°C tot 250°C). Verpakt in aluminiumtrays kunnen producten op tal van manieren worden verwarmd. De trays zijn verkrijgbaar in diverse vormen: vierkant, rechthoekig, ovaal en rond. Bovendien is er een breed scala aan inzettrays beschikbaar.

bordex-logo-nieuwDe aluminiumtrays zijn dekselbaar, sealbaar en sluiten perfect af. Ze zijn licht, compact en uitermate geschikt voor automatische ontnesting op productielijnen. De aluminium trays vertragen bederf en veroudering van gevoelige producten en zijn bovendien volledig recyclebaar.

Naast standaardproducten zijn custom-made oplossingen op aanvraag mogelijk. Bijvoorbeeld voorzien van opdruk of embossed logo. Ook biedt Bordex verschillende sealfolies, speciaal afgestemd op de verwerking van aluminiumtrays.

Voor meer informatie:

Empack Den Bosch 2011 – Stand T1007

Kijk voor meer informatie op www.bordexpackaging.com.