HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011Bordex introduceert complete lijn PET-drinkglazen

Bordex introduceert complete lijn PET-drinkglazen

bordex-drinkglazen

Frisdrank, vruchtendrank, bronwater of een lekker biertje. Welke dranken u ook serveert, in de nieuwe PET drinkglazen serie wordt de inhoud altijd verfrissend gepresenteerd. Met de introductie van deze nieuwe, uitgebreide en complete serie komt Bordex tegemoet aan een toenemende vraag naar drinkglazen en bijgehorende deksels. Met de uitbreiding van het assortiment PET-glazen kiest Bordex ervoor om een belangrijke aanbieder te worden in deze groeimarkt.

bordex-logo-nieuwDe markt voor PET-glazen

Vanwege het gebruiksgemak en de veiligheid tijdens bijvoorbeeld evenementen groeit de vraag naar kunststofglazen. Marketing Manager Wim Hassink verwacht dat de komende drie jaar het verbruik van PET-glazen nog jaarlijks met ruim 4% zal toenemen. Bordex Packaging zal zich niet alleen onderscheiden met de kwaliteit en helderheid van het eindproduct, maar ziet ook de logistieke voordelen als een belangrijke meerwaarde. De productielijnen in Polen stellen ons in staat om snel en flexibel in te spelen op de marktvraag.

‘Fruits 'n Veggies' en drinkglazen

De veelzijdige serie PET-glazen wordt voor Bordex exclusief geproduceerd en is herkenbaar aan de Bordex ‘B’ in de bodem. De serie wordt geproduceerd in Polen op de allernieuwste Gabler M line machines. Naast een hoge efficiency en productiviteit garanderen deze ´hightech´ machines een uitstekend eindproduct met een constante kwaliteit. Bordex is sinds 2009 actief op de markt van kunststofglazen, waarbij tot heden de focus lag op de groenten en fruitmarkt. De zogenaamde ‘Fruits 'n Veggies'-serie is een perfecte oplossing voor onder meer minigroenten.

Breed toepasbaar

PET-glazen van Bordex Packaging zorgen altijd voor de perfecte presentatie, zonder dat dit ten koste gaat van de eigenschappen van het product. De nieuwe serie PET-drinkglazen bestaat uit maar liefst vijf verschillende inhoudstypes, variërend van 200 tot 500cc. Bovendien is er een breed scala aan deksels voorradig, halfrond (domed), vlak en met of zonder een ronde opening. De glazen zijn van uitstekende kwaliteit, glashelder en uiterst slagvast. Bovendien zijn de glazen volledig recyclebaar en kunnen na gebruik een nieuwe bestemming krijgen. PET glazen zijn dus ook in ecologisch opzicht een uitstekende keuze.

Een uitstekende communicatiedrager

Logo, productaanduiding of een andere opvallende boodschap? Ook dat is voor ons geen probleem. Alle PET-glazen zijn fullcolour te bedrukken. Daarom worden deze glazen ook vaak gezien als perfecte communicatiedragers voor bijvoorbeeld grootschalige festivals, productintroducties, bedrijfspresentaties en andere evenementen.

Empack Den Bosch 2011 – Stand T1007

Kijk voor meer informatie op www.bordexpackaging.nl.