HomeThema'sEmpack Brussel 2016Bordex anticipeert snel en verantwoord op verpakkingstrends

Bordex anticipeert snel en verantwoord op verpakkingstrends

empack-utrecht-2016-bordex

Ecofit custom-made spuitgietverpakkingen zijn niet alleen lichter in gewicht en dus voordeliger en duurzamer, maar ze kunnen ook snel en relatief voordelig worden ontwikkeld. Het ‘Fast Packaging' concept van Bordex Packaging staat garant voor korte doorlooptijden en voor lage investeringskosten.

bordex-logo-2016Dankzij de inzet van vernieuwende matrijzen is Bordex in staat om al binnen zes weken een compleet nieuwe spuitgietverpakking te ontwikkelen en te produceren. Wij kunnen dat voor een relatief laag investeringsbedrag. Deze toegevoegde waarde bij het lanceren van nieuwe concepten is niet onopgemerkt is gebleven. Dit blijkt wel uit een groot aantal recent gelanceerde custom-made’s. Van salade-, vlees- en satébakjes tot een serie nieuwe maaltijdschalen voor een belangrijke Nederlandse retailer. Wilt u binnenkort een nieuwe spuitgietverpakking laten ontwikkelen? Bordex heeft de knowhow, de mensen en de faciliteiten om die uitdaging samen met u aan te gaan.

Tijdens de komende Empack 2016 in Brussel pakt Bordex flink uit met een diverse nieuwe items. Een greep uit ons aanbod:

De nieuwe Thermform H320 PET/PE serie is breed inzetbaar, veelzijdig en makkelijk te verwerken. En dankzij de hoge barrièrewaarde wordt de houdbaarheid van versproducten verder verlengd. Leverbaar in diverse dieptes.

Bordanil folie is de nieuwe, glasheldere, soepele polyesterfolie met uitstekende eigenschappen. De sealfolie voor onder meer APET/RPET schalen heeft een mooie glans, een hoge zuurstof- en waterdampbarrière en is ideaal voor diverse (koude) toepassingen. Bordanil folie staat garant voor de perfecte presentatie in het retailschap.

Bordex heeft een complete serie Gastro verpakkingen (IM) ontwikkeld voor industriële food-toepassingen. Geschikt voor diverse bewerkingen zoals begassen, pasteuriseren, sealen en vacumeren. Leverbaar in diverse hoogtes van 25 mm tot 100 mm.

Empack Brussel 2016 – Stand 9.A14

Kijk voor meer informatie op www.bordexpackaging.nl.