HomeNieuwsBofra introduceert nieuwe verpakking steenovenpizza’s

Bofra introduceert nieuwe verpakking steenovenpizza’s

Op Food Week 2009 introduceert Bofra International als uitbreiding op de Pizza Line de nieuwe toplijn Italiaanse steenovenpizza’s. Ook de verpakking is nieuw; de combinatie van de bekende Italiaanse kleuren groen, wit en rood tegen een zwarte achtergrond geeft het product een opvallend culinaire en chique uitstraling.

De nieuwe toplijn richt zich op de gemaksmarkt, waarin het 25-jarige Bofra International is gespecialiseerd. “Wij positioneren deze nieuwe steenovenpizza’s als gemaksproduct voor het topsegment,” aldus commercieel directeur Jan van den Bergh, “De pizza’s zijn op steen gebakken op de traditioneel Italiaanse wijze en hebben een dunne bodem. De nieuwe verpakking heeft een frisse en stijlvolle uitstraling die goed tot zijn recht komt in het schap.” De pizza’s zijn verkrijgbaar in 6 smaken. Behalve pizza’s behoren ook pasta’s en kant-en-klare maaltijden tot het assortiment van Bofra International.

Bofra International staat borg voor ambachtelijke, betrouwbare kwaliteitsproducten voor elk eetmoment van de dag, zowel in de detailhandel als in de convenience sector. Het bedrijf beoogt met al hun producten een meerwaarde te realiseren voor de klanten, inclusief adviezen over assortiment, winkelpresentatie, conceptinvulling en bakmethoden. En natuurlijk leveringssnelheid en betrouwbaarheid.

Kijk voor meer informatie op www.bofra.nl