HomeNieuwsBodijn zet expertise in bij innovatieve oplossingen en machinebouw

Bodijn zet expertise in bij innovatieve oplossingen en machinebouw

De expertise van Bodijn Machinewerken uit 's Gravenzande is inzetbaar bij de productie, verwerking en verpakking van vele producten. “Wij fabriceren, installeren en onderhouden hooggekwalificeerde machines tegen een betaalbare prijs en streven naar een toonaangevende positie op het gebied van machinebouw en systeemintegratie. Onze kennis en ervaring is enorm groot, omdat wij in diverse takken van de voedingsmiddelenindustrie hebben gewerkt”, legt Jan Wasserman, directeur van Bodijn, uit. “Zeker met onze trilgoten zijn wij toonaangevend in de internationale voedingsmiddelenbranche.”

Dankzij haar innovatieve oplossingen en degelijke constructies is Bodijn een belangrijke speler in de weeg- en verpakkingswereld. Jan Wasserman: “Regelmatig worden we voor advies geraadpleegd en een engineeringopdracht is vaak het gevolg. Onze klanten vinden het prettig dat we alle moderne middelen bezitten om hun opdracht te realiseren.”

Naast complete lijnen inclusief besturingen, levert Bodijn ook losse producten, zoals bordessen, trappen, loopbruggen, waswanden, transporteurs in alle soorten (waaronder vlak-, lees-, buffer-, opvoer-, takt-, ketting- en rollentransporteurs), liften en kantelaars voor onder andere de Normwagens. “En natuurlijk leveren wij ook de trilsystemen met onder andere onze befaamde BulkBlaster-techniek. Multi Point Dump systemen (MPD) zijn een specialiteit geworden, met name de geavanceerde servo aangedreven soort”, vertelt Jan Wasserman enthousiast. Voor de productie van snoepgoed maakt Bodijn onder andere Marshmallow-, giet-, koel-, layercakelijnen en tracksystemen. Met al deze oplossingen legt Bodijn zich toe op het ontzorgen van haar klanten.

Kijk voor meer informatie op www.bodijn.nl.