HomeThema'sEmpack Den Bosch 2012Bodijn toont innovatieve en effectieve oplossingen

Bodijn toont innovatieve en effectieve oplossingen

Bodijn Machinewerken streeft naar een toonaangevende positie op het gebied van machinebouw in de voedingsmiddelenindustrie. Bodijn Machinewerken ontwerpt, fabriceert, installeert en onderhoudt machines van hoge kwaliteit tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een duurzame relatie met u als klant maakt het mogelijk uw wensen op de juiste manier te vertalen in innovatieve en effectieve oplossingen voor uw bedrijf. Ons personeel heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van machines die bijdragen aan het succes van uw onderneming. Onze kennis is enorm groot in verschillende takken van de voedingsmiddelenindustrie. Maak daar als klant gebruik van. Hieronder een kleine greep uit ons scala aan producten.

Bulkblaster

De Bulkblaster is een van de laatste vernieuwende producten van Bodijn Machinewerken BV. Het is een zeer hygiënische trilgoot, uniek in zijn soort. Door middel van enkele aanpassingen is deze Bulkblaster tevens te gebruiken als schudder. De uitslag is maximaal 7mm voor trillen en 12mm voor schudden. Vanaf €11.000 wordt de Bulkblaster geleverd, inclusief voetplaten. Opties: gruisafvoer, feedback en automatische regeling voor de uitslag, verschillende uitvoeringen van de goot (6WL, 7GM, 15DP), ronde uitlaat voor perfecte verdeling op uw rondkopweger en besturing in roestvast stalen kabinet.

MPD-Systeem

Bodijn Machinewerken heeft grote ervaring opgebouwd op het gebied van Multi-Point Discharge (MPD) Systemen. Met onze laatste uitvoering heeft Bodijn Machinewerken het MPD systeem op een hoger niveau gebracht. De machine is grotendeels gemaakt van ronde buis, hetgeen de hygiëne ten goede komt. Bovendien zijn alle onderdelen van roestvast staal en voorzien van een glad oppervlak zodat grondig en gemakkelijk gereinigd kan worden.

Mono Tube Transportband

Het reinigen van transportbanden neemt veel tijd in beslag. Met de nieuwe Mono Tube transportband van Bodijn Machinewerken BV wordt de reinigingstijd significant verkort. Het is een open-constructie; het frame is opgebouwd uit één buis in het midden. Op deze manier is binnenzijde van de transportband van beide zijden eenvoudig te bereiken en kan zodoende grondig gereinigd worden.

Bovengenoemde producten zijn slechts een paar voorbeelden van het scala aan producten dat Bodijn Machinewerken op de markt brengt. Andere producten zijn bijvoorbeeld: liften, kantel-kiep installaties, bordessen, koeltunnels en marshmallow-lijnen.

Empack Den Bosch 2012 – Stand C1009

Kijk voor meer informatie op www.bodijn.nl of stuur een e-mail naar info@bodijn.nl.