HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017Bodijn ontzorgt klanten met complete en innovatieve oplossingen

Bodijn ontzorgt klanten met complete en innovatieve oplossingen

Bodijn Machinewerken uit 's Gravenzande is een belangrijke speler in de weeg- en verpakkingswereld dankzij haar innovatieve oplossingen en degelijke constructies. Tijdens de komende Empack in ‘s-Hertogenbosch op 5 en 6 april zal Bodijn zich presenteren. “Op onze stand zullen wij de bezoekers verrassen met een demonstratie van onze bijzondere trilgoten”, vertelt Jan Wasserman, directeur van Bodijn, enthousiast. “We fabriceren, installeren en onderhouden hooggekwalificeerde machines tegen een betaalbare prijs en streven naar een toonaangevende positie op het gebied van machinebouw en systeemintegratie. Zeker met onze trilgoten zijn wij toonaangevend in de internationale voedingsmiddelenbranche en dat willen wij hier graag laten zien!”

Advies

De expertise van Bodijn is inzetbaar bij de productie, verwerking en verpakking van vele producten. Jan Wasserman: “Omdat wij in verschillende takken van de industrie hebben gewerkt, is onze kennis enorm groot. Regelmatig worden we voor advies geraadpleegd en een engineeringopdracht is vaak het gevolg. Onze klanten vinden het prettig dat we alle moderne middelen bezitten om hun opdracht te realiseren.”

Complete oplossingen

Bodijn legt zich toe op het ontzorgen van haar klanten, OEM'ers en eindgebruikers, met advies en totaaloplossingen. “Naast complete lijnen inclusief besturingen, leveren we ook losse producten: bordessen, trappen, loopbruggen, waswanden, transporteurs in alle soorten (waaronder vlak-, lees-, buffer-, opvoer-, takt-, ketting- en rollentransporteurs), liften en kantelaars voor onder andere de Normwagens en natuurlijk de trilsystemen met onder andere onze befaamde BulkBlaster-techniek. Multi Point Dump systemen (MPD) zijn een specialiteit geworden, met name de geavanceerde servo aangedreven soorten. Voor de productie van snoepgoed maakt Bodijn onder andere Marshmallow-, giet-, koel-, layercakelijnen en tracksystemen”, aldus Jan Wasserman die een greep doet uit de producten van Bodijn.

Empack Den Bosch 2017 – Stand C317

Kijk voor meer informatie op www.bodijn.nl.