HomeDossiersDesignBNO NEXTpack maakt programma voor online event SUPERFASTer bekend

BNO NEXTpack maakt programma voor online event SUPERFASTer bekend

SUPERFAST wordt dit jaar SUPERFASTer. Met een reeks ultrakorte, inspirerende online presentaties van sprekers uit het veld behandelen we een breed scala aan invalshoeken in relatie tot packaging en brand design. Het programma is inmiddels bekend.

Marsha Simon en Harry Starren (schrijver van o.a. ‘Think like a manager, don't act like one', docent en adviseur) keren dit jaar weer terug als enthousiaste moderator en side-kick. Harry zal als kritisch luisteraar reflecteren op hetgeen er gezegd wordt en reageren op reacties vanuit het publiek, die hem via de chat kunnen bereiken. En wederom zorgt Sanne Boekel voor supersnelle en superrake illustraties.

Tjeerd Veenhoven, Jan Portheine (Kartent) en Nathalie de Boer (Albert Heijn) blikken terug op het afgelopen jaar. Wat is er voor hen veranderd en hoe zien ze de toekomst?

Hoofdsprekers Sean Vallies (designer Vegetarische Slager en oud-winnaar BNO Packaging Talent Award) en Uwe Melichar (founder Melichar Bros. en president EPDA) nemen je mee in hun visie op de veranderingen in packaging en brand design die het jaar 2020 brengt.

SUPERFASTer wordt georganiseerd door BNO NEXTpack (brand en packaging designbureaus) in samenwerking met de VNV (verpakkingskundigen). SUPERFASTer wordt mede mogelijk gemaakt door het Pictoright Fonds.

www.bno.nl