HomeNieuwsBedrijven en personenBK Automation viert 5-jarig jubileum met drukbezochte open dagen

BK Automation viert 5-jarig jubileum met drukbezochte open dagen

BK Automation vierde afgelopen weekend het 5-jarig bestaan en de uitbreiding van het pand in Ophemert met twee drukbezochte open dagen. “Op vrijdag voor klanten, relaties en leveranciers en op zaterdag voor personee, familie en vrienden. Over twee dagen geteld hebben we rond de 350 man mogen verwelkomen”, blikt Jasper van Mourik van BK Automation terug op de twee drukbezochte open dagen.

Tijdens de twee open dagen werden machines werkend tentoongesteld en konden bezoekers kennismaken met de eenvoudige bediening ervan. Jasper van Mourik soms op: “Een brede range aan formaten werd volledig automatisch opgezet door de Gantry Tray Erector. Je kon indrukwekkend snel palletpatronen creëren met de Custom Robot Palletizer. En dan de kers op de taart: de geavanceerde Robot Packer in combinatie met de Robot Palletizer, waar straks maar liefst 18.000 pannenkoeken per uur volledig automatisch worden verpakt met behulp van vijf robots.”

In hun moderne pand in Ophemert, dat onlangs werd uitgebreid, bouwt BK Automation volledig in eigen beheer en van A tot Z complete eindverpakkingssystemen en robot handlingsystemen. “We zijn een vooruitstrevend bedrijf en hebben als doel de gestage groei de komende jaren door te zetten. We doen dit in samenwerking met een hechte klantenkring zowel nationaal als internationaal. We worden herkend om onze innovatieve oplossingen. Wij denken verder dan producten. We willen vernieuwende automatiseringsoplossingen aanbieden aan de markt voorzien van de nieuwst beschikbare technologieën. Onderscheidend zijn met oplossingen op het gebied van bediening, gebruiksvriendelijkheid en compatibiliteit”, besluit Jasper van Mourik.

www.bkautomation.nl