HomeMachinesNiet-primair verpakkenBK Automation bouwt eindverpakkings- en robot handlingsystemen

BK Automation bouwt eindverpakkings- en robot handlingsystemen

In een modern pand, dat momenteel wordt uitgebreid, bouwt BK Automation volledig in eigen beheer en van A tot Z complete eindverpakkingssystemen en robot handlingsystemen. “We onderscheiden ons door de kleine footprint van onze machines. Onze stijlvolle machines kennen door een 21’’ scherm en de gebruikte interface een grote mate van gebruiksvriendelijkheid. Onze duurzame oplossingen staan namelijk voor ruimtebesparend, flexibel en gebruiksvriendelijk”, vertelt Bas Meijer, samen met Kees de Vree oprichter en eigenaar van BK Automation.

Kees de Vree voegt toe: “We hebben in vele sectoren ervaring met het leveren van uiteenlopende machines, RVS, gecoat staal of aluminium, en hebben een zeer hechte klantenkring opgebouwd door onze excellent service. We integreren onze machines naadloos in bestaande of nieuwe productielijnen en werken in uitvoering, engineering en bij gebruik met nieuwste technologieën binnen de automatiseringstechniek. Aan alle eisen van klanten kan voldaan worden met inachtneming van de per sector geldende richtlijnen en normeringen.”

BK Automation is een vooruitstrevend bedrijf en heeft als doel de gestage groei de komende jaren door te zetten. “We doen dit in samenwerking met een hechte klantenkring zowel nationaal als internationaal. We worden herkend om onze innovatieve oplossingen. Wij denken verder dan producten. We willen vernieuwende automatiseringsoplossingen aanbieden aan de markt voorzien van de nieuwst beschikbare technologieën. Onderscheidend zijn met oplossingen op het gebied van bediening, gebruiksvriendelijkheid en compatibiliteit”, benadrukt Bas Meijer.

Inmiddels heeft BK Automation, dat door Bas en Kees in 2017 werd opgericht, tien mensen in dienst. Kees de Vree: “Hierdoor zijn we groot genoeg om complete productielijnen te ontwerpen en bouwen en inpakafdelingen volledig te automatiseren. Maar we zijn klein genoeg om zeer korte lijntjes met onze klanten te houden. We streven namelijk naar langdurige relaties met onze klanten om duurzame oplossingen te bieden.”

BK Automation biedt met een breed productportfolio automatiseringsoplossingen voor een breed scala aan verpakkingsvraagstukken, waaronder tray en case erectors, casepackers, robot en cobot palletizers en robot handlingsystemen. Het portfolio van BK Automation wordt op korte termijn bovendien uitgebreid met een compacte robot palletizer, waarover binnenkort meer op Pack Online.

www.bkautomation.nl