HomeMachinesInspecterenBizerba voorkomt dure recalls met efficiënte inspectiesystemen

Bizerba voorkomt dure recalls met efficiënte inspectiesystemen

Bizerba helpt industriële voedingsbedrijven actief hun processen te optimaliseren en dure recalls te voorkomen. Even belangrijk als een goed resultaat en winstgevende groei binnen de voedingsmiddelenindustrie zijn hoge klanttevredenheid en leveringsbetrouwbaarheid. Efficiënt uitgeruste machines en systemen spelen hierbij een centrale rol. Bizerba biedt tal van softwareproducten om met weeg-, etiketeer- en inspectiesystemen te koppelen, teneinde productiegegevens te registreren en te evalueren.

Bizerba biedt klanten in de branches ambachtelijke industrie, handel, industrie en logistiek een wereldwijd uniek portfolio van hard- en softwareoplossingen rondom de kerncompetentie ‘wegen'. Dit aanbod omvat producten en oplossingen voor de activiteiten snijden, verwerken, wegen, afrekenen, controleren, orderpicken en etiketteren. Een uitgebreide dienstverlening van advies over service en leasing evenals verbruiksmaterialen zoals etiketten ronden het scala aan oplossingen af.

Bizerba bestaat al meer dan 150 jaar. Het bedrijf heeft zich in al die jaren sterk ontwikkeld tot pionier op onder andere het gebied van recalls voorkomen en het optimaliseren van processen binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Kijk voor meer informatie op www.bizerba.com.