HomeMachinesEtiketteren en printenBizerba verwacht doorbraak QR-codes en multi-layer labels

Bizerba verwacht doorbraak QR-codes en multi-layer labels

Bizerba behoort tot de toonaangevende producenten van weeg- en/of etiketteersystemen en beschikt over een zeer ruim assortiment met toepassingen in diverse sectoren. Specifiek binnen het segment weeg- en etiketteersystemen voor de voedingsindustrie staat Bizerba met zijn erg gediversifieerd gamma zeer sterk.

Doordat fabrikanten tegenwoordig veel informatie verplicht moeten vermelden op de verpakkingen, blijft er soms weinig plaats over voor overige informatie. Oplossingen om meer informatie op het kleine etiket te krijgen, zijn onder andere dankzij een QR-code of een multi-layer label.

“Dankzij zo'n QR-code kunnen onze klanten veel informatie stoppen in zo'n digitale code die wij op het label drukken”, lichtte Tom van Elsacker (foto) onlangs nog toe in een artikel op de website AGF.nl. “Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone. Ik denk dat we er nog aan moeten wennen om de QR-code daadwerkelijk te gebruiken. Het is natuurlijk een voorspelling, maar ik denk dat de QR-code pas over een aantal jaar zal doorbreken.”

Kijk voor meer informatie op www.bizerba.com.