Bent u op zoek naar innovatieve oplossingen op het gebied van hard- en software? En klinkt een efficiëntere, snellere en inzichtelijke bedrijfsvoering u als muziek in de oren? Kom dan op 3 en 4 april de stand van Bizerba op Empack bezoeken. Op het gebied van procesoptimalisatie heeft Bizerba uw bedrijf namelijk een breed portfolio te bieden. De machines, software, labels en consumables worden getoond op stand 1.C118.

Zo heeft Bizerba met industriesoftware BRAIN2 Safety_Service reeds de eerste stappen richting Predictive Maintenance (voorspellend onderhoud) gezet. Dit houdt in dat sensoren uw productie registreren, waardoor in de cloud een virtueel beeld van de installatie wordt gemaakt. Software registreert en evalueert vervolgens de gegevens, waardoor vroegtijdig zwakke plekken herkend en gemeld kunnen worden. Nog voordat uw machine zou kunnen uitvallen, heeft de software automatisch de servicemedewerkers geïnformeerd dat er een probleem verholpen moet worden. Wanneer deze software in uw apparaten is geïntegreerd, heeft u met het live-overzicht altijd van ieder apparaat de actuele status en relevante informatie in beeld.

De geavanceerde iS75 industriële pc, die op Empack op de stand van Bizerba aanwezig is, is een van de pc’s waarop BRAIN2 draait. Deze controleert uw productie en data volledig: van oplossingen voor eenvoudige weeg- en controlefuncties tot een universele industriële weegterminal voor een efficiënte registratie van productiegegevens.

Daarnaast laat Bizerba u graag kennis maken met het Plug-In® Labelsysteem, een etiketteersysteem dat zelfstandig het labelen stuurt en controleert. Op de achterzijde van de etiketten staat een code gedrukt, waardoor de etiketteermachine zich instelt op het specifieke product wanneer deze code wordt gelezen. Zo herkent hij bijvoorbeeld het verpakkingsformaat, de afdrukzones en de maximale afdruksnelheid. Hij stelt zich op deze manier automatisch in op de juiste verwerking van het verbruiksmateriaal. Zodra de set-up-gegevens goed zijn afgesteld, start de machine pas met etiketteren. Dit zorgt voor kortere voorbereidingstijden en een grote productbetrouwbaarheid. Kosten voor foutief etiketteren of terugroepacties worden daarmee vermeden.

www.bizerba.com