HomeNieuwsBedrijven en personenBizerba toont afvuloplossingen tijdens Pumps & Valves in Rotterdam

Bizerba toont afvuloplossingen tijdens Pumps & Valves in Rotterdam

Bij vulprocessen in de sectoren voeding, chemie en farmaceutica, zijn het afvullen zonder product te morsen en het hygiënisch design, doorslaggevende criteria. Vanuit deze marktkennis breidde Bizerba haar oplossingsportfolio uit door te fuseren met Busch.

Dankzij de fusie met Busch, een Zwitsers bedrijf opgericht in 1919, integreert de weegspecialist nu ook bekwaamheid in vultechnologie in haar bedrijfsportfolio. Bizerba's vol- en halfautomatische vuloplossingen richten zich op de chemische, voedings-, bouwmaterialen-, verf-, lak- en farmaceutische industrie.

Op 4 en 5 oktober vindt in Ahoy Rotterdam Pumps & Valves 2017 plaats. U kunt zich op de stand van Bizerba (K117) uitgebreid laten informeren over de afvuloplossingen die Bizerba biedt, naast de oplossingen op het gebied van wegen, uitprijzen en etiketteren.

Vulsystemen kunnen gebruikt worden voor een verscheidenheid aan vloeibare stoffen voor bouwmaterialen, verven en lakken, chemische en farmaceutische producten. Het veilig afvullen van verschillende recipiënten is een essentiële stap in al deze industriële sectoren. Halfautomatische vulsystemen zoals de FSL-Pro M bieden de mogelijkheid om vloeibare stoffen tot op de gram nauwkeurig af te wegen en deze veilig te verpakken. Zelfs ontvlambare, schuimvormende en bijtende vloeistoffen kunnen gedoseerd worden.

In de volautomatische systemen worden de vaten automatisch naar het vulstation vervoerd en dan automatisch gevuld. Klanten die nog efficiënter willen werken, kunnen het systeem uitbreiden met een afsluit- en een etiketteersysteem na het vullen. Bizerba biedt bovendien de nodige know-how om de componenten van haar vulsystemen aan te passen aan gevaarlijke producten en de vereisten van de zogenaamde Ex Zone 1.

Download hier uw gratis entreebadge voor Pumps & Valves…

Kijk voor meer informatie op www.bizerba.com.