Home Nieuws Verpakkingen Bizerba presenteert duurzame, flexibele en betaalbare displays

Bizerba presenteert duurzame, flexibele en betaalbare displays

Bizerba Nederland is distributeur geworden voor het Mobile Presentation Island, de door het Oostenrijkse bedrijf Pack’nlog ontwikkelde display-oplossing, voor de Nederlandse en Belgische markt. Dit ‘mobiele presentatie-eiland’ is een duurzame en flexibele oplossing voor retailers om hun producten op een aantrekkelijke manier te presenteren. “Een rommelig actiedisplay is verleden tijd met dit mobiele presentatie-eiland”, aldus Paul te Velthuis van Bizerba.

Niet zelden ziet een actiedisplay in de supermarkt er wat rommelig uit. Om tegemoet te komen aan de behoefte van retailers om op een effectieve manier hun aardappels, groenten, fruit, bloemen, planten en kruiden te presenteren, ontwikkelde het Oostenrijkse bedrijf Pack’nlog een betaalbare display-oplossing, die bovendien eenvoudig aan iedere campagne aan te passen is. Bizerba is distributeur voor de Nederlandse en Belgische markt.

Het Mobile Presentation Island stelt retailers in staat hun producten in plastic, kartonnen of houten trays te presenteren en is geschikt voor alle standaardverpakkingen. Gebruikers kunnen het systeem naar hun eigen wensen aanpassen. Zij hoeven alleen het karton in de frames te vervangen door een nieuw design en zijn dan klaar voor een nieuwe campagne of een nieuw seizoen. Het eiland kan volledig gedemonteerd worden en neemt maar weinig opbergruimte in beslag.

“Het grootste voordeel is dat de klant alle ruimte heeft om zijn of haar display naar wens van tekst en vormgeving te voorzien. Daarnaast vinden mensen die kratten gebruiken het vaak lastig om een fraaie manier te vinden om hun producten te etaleren. Er was dus duidelijk behoefte aan een oplossing voor dit probleem. Het systeem is daarbij ook zuinig in gebruik, omdat de aanschaf van een nieuwe kartonnen omlijsting niet zo duur is”, vertelt Paul te Velthuis.

Een MPI (Mobile Presentation Island) is kortom een duurzame en tegelijkertijd zeer aantrekkelijke oplossing voor in allerlei soorten winkels. Daarnaast is hij uitermate flexibel, omdat voor verschillende gelegenheden het uiterlijk van de MPI snel en eenvoudig kan worden aangepast.

www.bizerba.com