HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017Bizerba pakt het met Duitse origine en 150 jaar ervaring anders aan

Bizerba pakt het met Duitse origine en 150 jaar ervaring anders aan

Bizerba nam dit jaar bewust niet deel aan Prosweets en Bakkersvak. Alhoewel deelname aan beide beurzen wel overwogen is, omdat ze toelaten belangrijke marktsegmenten te ontmoeten, is gekozen voor een branche-overschrijdende aanpak met Empack in Den Bosch en Interpack in Düsseldorf, beide trefpunten tussen professionals en de verpakkingsindustrie.

Als solution provider helpt Bizerba wereldwijd retail- en industrieklanten met totaaloplossingen voor wegen, controlewegen, etiketteren, doseren, snijden en inspecteren (metaaldetectie, X-ray en visie). De software-oplossingen helpen bij het aansturen van de systemen, het registreren van productiedata, kwaliteitscontrole, effectiviteitsbewaking (OEE), voorraadcontrole en receptwegen.
Bizerba is sterk in flexibiliteit om hardware aan te passen aan specifieke klantwensen, de breedte van het productengamma en de kracht van de software als bindend element. Omdat elke sector eigen behoeften heeft en iedere klant uniek is, kan men bij Bizerba terecht voor standaardoplossingen. De echte 'trigger' zit volgens Bizerba in het kunnen inspelen op specifieke wensen.

In de vlees- en vleeswarenindustrie, de AGF, de kaassector en de retail is Bizerba na 150 jaar een gevestigde waarde, maar in de bakkerij- en zoetwarenwereld ziet het van origine Duitse bedrijf veel groeipotentieel. Het groeiend belang van branchenetwerken en het delen van ervaringen is bekend. Successtory’s bij collega-bedrijven rond het traject van offerte tot installatie, service, bereikbaarheid, blijken van doorslaggevend belang, maar vragen een aparte en erg gepersonaliseerde aanpak.

Om hier op in te spelen benadert Bizerba de bakkerij- en zoetwarenindustrie doelgericht en helpen daarbij graag om dure recalls te voorkomen, advies te geven bij procesoptimalisatie, maar bovenal komt de specialist in weeg- en etiketteertechnologie ter plekke om de situatie in kaart te brengen en advies op maat te geven.

Interpack 2017 – Hal 14 – Stand B14

Kijk voor meer informatie op www.bizerba.nl.