HomeNieuwsBedrijven en personenBizerba Nederland sluit overeenkomst datakoppeling met Bon Vivant In-site

Bizerba Nederland sluit overeenkomst datakoppeling met Bon Vivant In-site

De oplossingenportfolio van Bizerba Nederland en Bon Vivant In-site dienen een gezamenlijk doel, namelijk totale ontzorging voor retailers. Door strategisch samen te gaan werken en data te gaan koppelen zullen retailers uiteindelijk nog beter ontzorgd worden door een optimale aansluiting van hardware en software oplossingen.

Online promotie en marketing diensten

Bon Vivant In-site verzorgt hoogwaardige websolutions voor retailers en organisaties. Ondernemers kiezen diensten naar behoefte. Webshops en websites, maar ook beeldschermpresentaties en diverse etiketteringoplossingen. Alles op elkaar afgestemd op één online platform. Zo kiest men precies wat de behoefte is.

Tevens biedt het bedrijf uit Nunspeet marketingondersteuning op maat. Samen met de ondernemer of organisatie wordt een strategische en operationele planning ontwikkeld die vanaf dag 1 praktische handvatten biedt. Bon Vivant In-site gelooft in samenwerking met toeleveranciers en derde partijen. Versondernemers staan altijd op de eerste plaats, zodat zij zich optimaal en rendabel kunnen ontplooien.

Totale ontzorging voor retailers

In 2016 werd het Bizerba Total Retail Concept geïntroduceerd. Iedere winkel is uniek. Afhankelijk van de specifieke situatie in de winkel van de klant, wordt het Bizerba Total Retail Concept modulair samengesteld om tot de meest efficiënte oplossing te komen. Winkeliers zijn er bij gebaat dat klanten snel en goed geholpen kunnen worden. Wachtrijen en bestellingen moeten goed georganiseerd en afgehandeld worden. Dat kan alleen met behulp van betrouwbare apparatuur en innovatieve oplossingen, die voldoen aan de laatste veiligheids- en hygiëne voorschriften. De Bizerba oplossingen worden aangestuurd door slimme software en zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen met als doel het rendement en de klanttevredenheid in de retailsector te verhogen. Bizerba’s wereldwijde branchekennis en een volwaardig eigen servicenetwerk zorgen voor totale ontzorging voor retailers.

“De in november 2017 ondertekende overeenkomst datakoppeling sluit aan op de markttrend van data gestuurde retailoplossingen”, aldus Ton Kommers, General Manager Bizerba Nederland. Zijn collega Dennis van Tol vult aan: “Dankzij de krachtenbundeling van deze twee partijen zullen onze klanten profiteren van nog efficiënter gebruik van onze hardware en software in de winkel en in webshops!” Gert Bos van Bon Vivant In-Site sluit af met de woorden: “Zorgeloos, compleet en actueel op internet is ons credo en dankzij de datakoppeling met Bizerba, wordt dit vanaf dit jaar nog beter onderstreept.”

Kijk voor meer informatie op www.bizerba.com.