HomeMachinesInspecterenBizerba laat oplossingen op gebied van procesoptimalisatie ontdekken

Bizerba laat oplossingen op gebied van procesoptimalisatie ontdekken

Bezoek Bizerba op 23 en 24 oktober tijdens Empack 2019 in Nekkerhal Mechelen. Ontdek op de beurs de laatste trends en ontwikkelingen omtrent verpakkingstechnologie en verpakkingsmachines. “Onze experts helpen u graag verder met innovatieve oplossingen op gebied van wegen, doseren, controleren en etiketteren. We verwelkomen u tijdens Empack 2019 graag op stand C041.”

De oplossingen van Bizerba voor wegen en etiketteren zijn uiterst flexibel. “De CWHmaxx is een van onze ijkwaardige checkwegers als oplossing voor volautomatische gewichtscontrole. De GLM-Emaxx en de GLM-Ievo zijn onze volautomatisch weeg- en etiketteersystemen voor een gewichtsafhankelijke prijsbepaling en etikettering.”

Met de afvulinstallaties van Bizerba kunnen vloeistoffen, zelfs brandbare, schuimende of bijtende, afgewogen worden tot op de gram. “Aanvullend kunnen na het afvullen producten vastgeschroefd en geëtiketteerd worden. Ons gamma gaat van halfautomatische afvulsystemen tot volautomatische afvulsystemen. Alle afvulsystemen zijn er ook als Ex-model voor de zones 1 en 2.”

Bizerba beschikt over jarenlange ervaring met inspectiesystemen en bieden naast de klassieke metaaldetectoren ook röntgenscanners en camerasystemen aan. “Onze Luceo visie-inspectiesystemen controleren de lasnaden, etiketten en de informatie op de boven- en onderkant van de verpakkingen. Hij herkent onjuiste verpakkingen nog voor het kartonneren en voert deze af. Mochten er productieafwijkingen gedetecteerd worden, dan worden de medewerkers direct gewaarschuwd om corrigerend in te kunnen grijpen. De Luceo voorkomt ingewikkelde nabewerking, klachten en recalls van producten vanwege onjuiste verpakkingen. Daarnaast kan de röntgenscanner XRE-D naast metaal ook andere contaminaties detecteren.”

Met de industriesoftware BRAIN2 zorgt Bizerba voor slimme oplossingen voor meer succes. “Profiteer van een work- en dataflow in de productieketen die u meer groei biedt. BRAIN2 Portion_Control is de app die ideaal is voor het snel en precies afvullen aan uw portioneersysteem. Medewerkers aan de weegterminal weten met een duidelijk optisch signaal of een schaal onder- of overvuld is. Onze geavanceerde iS75 industriële PC, die op Empack 2019 op onze stand aanwezig is, is een van de PC’s waarop BRAIN2 draait. Deze controleert uw productie en data volledig: van oplossingen voor eenvoudige weeg- en controlefuncties tot een universele industriële weegterminal voor een efficiënte registratie van productiegegevens.”

www.bizerba.com