Bizerba blikt terug op succesvolle demodagen over afvullen

Bizerba beschikt over een zeer uitgebreid assortiment, waar ook afvuloplossingen deel van uitmaken. Om mensen kennis te laten maken met het afvulsysteem FSL PRO-S, organiseerde Bizerba een tweetal demodagen op 17 mei in Nederland (Leusden) en op 24 mei in België (Groot-Bijgaarden).

Tijdens het uitnodigingstraject bleek er al snel voldoende animo te zijn om de Bizerba afvulsystemen in werking te zien. De aanwezige geïnteresseerden kwamen op afspraak, zodat er voldoende tijd was om iedereen te woord te staan en alle vragen te beantwoorden. Al tijdens Empack 2018 in Utrecht kon het publiek kennismaken met Bizerba’s afvulsysteem. De demodagen waren bedoeld ter aanvulling om meer specifiek in te zoomen op de werking van FSL PRO-S afvuloplossingen.

Pascal van Hove, Business Developer MECH channel Benelux, verzorgde de dag van ontvangst tot demonstratie. De aanwezigen waardeerden de mogelijkheid om live een nagebootste productiesituatie met producten in bedrijf te zien.

Uiteindelijk bleek dit ook de hoofdreden voor veel bedrijven, die in een vergevorderde fase van het koopproces zaten, om langs te komen. De live demo gaf meteen aanleiding om BRAIN2 software oplossingen als aanvulling op een installatie te overwegen. De BRAIN2 datamaintenance module, die het artikelbeheer centraliseert en na elke batch automatisch een statisch rapport verstuurd, is een echte aanrader in combinatie met onder andere FSL PRO-S.

www.bizerba.com

DELEN