HomeMachinesRobotiserenBiotechnologiebedrijf CSL vertrouwt op oplossingen van Schubert

Biotechnologiebedrijf CSL vertrouwt op oplossingen van Schubert

Farmaceutische verpakkingen zijn een zeer gevoelig en veeleisend proces dat een van de meest vitale disciplines van verpakkingstechnologie is. De verhoogde veiligheidseisen om een ​​effectieve bescherming tegen ondermenging of manipulatie van de producten te garanderen, vereisen doorgaans aanvullende processtappen, die soms alleen door gespecialiseerde leveranciers worden aangeboden. Schubert-Pharma ontwierp voor CSL Behring in Bern een compacte lijn waarin alle verpakkingsstappen gebundeld zijn. Van productetikettering en kartonnering tot farmaceutische verpakking op de pallet, elke stap is ook volledig geïntegreerd in het productiecontrolesysteem van het bedrijf.

De belofte van het redden en verbeteren van levens is de drijvende kracht achter CSL Behring, een gespecialiseerde fabrikant van biotherapeutica voor de behandeling van zeldzame en ernstige ziekten. In meer dan 100 jaar van haar succesvolle geschiedenis is het moederbedrijf van CSL Limited, waarvan CSL Behring een onderdeel is, uitgegroeid tot een van 's werelds toonaangevende biotechnologiebedrijven. Het biedt nu het breedste scala aan van menselijk plasma afgeleide en recombinante therapieën in de industrie. Het bedrijf zet zich vooral in voor patiënten met stollingsstoornissen of immunologische aandoeningen. Hun therapeutica worden echter ook gebruikt voor andere zeldzame ziekten.

De modernste en meest toekomstgerichte arbeidsomstandigheden zijn een topprioriteit voor het biotechnologiebedrijf, waarvoor het al verschillende onderscheidingen heeft ontvangen. Voor de huidige modernisering van het bedrijf voor verzendklare verpakkingen vertrouwde CSL Behring op de samenwerking met de experts in farmaceutische verpakkingen van Schubert-Pharma. De nieuwe lijn verpakt nu twee flaconformaten in tien verschillende verpakkingsconfiguraties in overeenstemming met de hoogste farmaceutische veiligheidsnormen.

www.schubert.group