Home Nieuws Bedrijven en personen Bio4Pack strijdt al tien jaar voor innovatie in duurzame verpakkingen

Bio4Pack strijdt al tien jaar voor innovatie in duurzame verpakkingen

Het is precies tien jaar geleden dat Patrick Gerritsen Bio4Pack oprichtte met als doel een bijdrage te leveren aan een mooie wereld met duurzame verpakkingen. Er is sinds dat moment veel veranderd. De moeizame strijd die hij moest leveren om producenten en verpakkers te overtuigen van de kwaliteiten en voordelen van de verpakkingen van Bio4Pack is niet voor niets geweest. Bio4Pack is uitgegroeid tot één van de vooraanstaande leveranciers van duurzame verpakkingen die niet onderdoen voor traditionele verpakkingen als het gaat om kwaliteit en verwerkingsgemak.

Waar het in de beginfase van de onderneming het vooral verpakkingen voor biologische geteelde AGF-producten ging, levert Bio4Pack nu verpakkingen voor een grote diversiteit aan producten variërend van vleesschaaltjes, chips verpakkingen, verpakkingen voor pepermuntjes en nog veel meer. Maar natuurlijk worden er ook nog steeds veel AGF-producten in verpakkingen van Bio4Pack verpakt. Wat er echter ook verpakt wordt, één ding hebben alle verpakkingen gemeen: ze leveren een bijdrage aan een duurzame wereld.

Het team van Bio4Pack verraste Patrick Gerritsen met een feestelijke ontvangst bij het nieuwe pand met taart en een feestelijke aankleding van de entree.

www.bio4pack.com