HomeNieuwsBedrijven en personenBio4Pack investeert in nieuw kantoor met grote opslag

Bio4Pack investeert in nieuw kantoor met grote opslag

“Het gaat goed met Bio4Pack. Zo goed zelfs dat we uit ons jasje groeien en dringend behoefte hebben aan meer ruimte. Deze hebben we gevonden in Nordhorn, waar de firma D. Krings een geheel nieuw kantoor met opslagruimte voor Bio4Pack gaat realiseren”, laat het bedrijf weten op haar eigen website.

Onlangs werd het huurcontract getekend in bijzijn van burgemeester Thomas Berling van de gemeente Nordhorn (foto). Hiermee is de samenwerking tussen de firma D. Krings en Bio4Pack bezegeld. “De komende maanden zullen we geïnteresseerden via onze sociale media op de hoogte houden van de ontwikkelingen van de nieuwbouw.”

Bio4Pack is gespecialiseerd in composteerbare, sustainable verpakkingen. Sinds 2009 is het bedrijf actief met het ontwikkelen en produceren van verpakkingen die aansluiten bij de wens van veel consumenten en producenten om zorgvuldig om te gaan met fossiele grondstoffen. Dit heeft geresulteerd in een compleet pakket composteerbare en sustainable verpakkingen die voldoen aan diverse strenge EN, AS, OK Compost Home, OK Biobased en ASTM normen.

www.bio4pack.nl