HomeMachinesEtiketteren en printenBij VWS Nederland gaan service en verkoop door ondanks coronacrisis

Bij VWS Nederland gaan service en verkoop door ondanks coronacrisis

Ook in tijden van de coronacrisis staan de service engineers van VWS Nederland, gespecialiseerd in wegen, etiketteren en automatiseren, voor u klaar. “Uiteraard met inachtneming van de richtlijnen zoals aangegeven door het RIVM”, vertelt directeur Patrick van der Vegt van VWS Nederland.

Naast de service-activiteiten gaat de verkoop van de systemen van VWS Nederland in binnen- en buitenland door. Patrick van der Vegt: “Afgelopen week hebben we van een relatie in Nederland weer een mooie opdracht ontvangen voor levering van een Octopus Ace voor het wegen en etiketteren van spitskool en broccoli.”

VWS Nederland verzorgt de verkoop, installatie, aftersales en service op de door haar geleverde systemen. Daar waar gewenst realiseert VWS Nederland specifieke maatwerkoplossingen. “Naast kwaliteit van de producten, kennis en flexibiliteit onderscheiden wij ons op het gebied van aftersales en service. Met een team van gekwalificeerde servicemonteurs, netwerk- en softwarespecialisten verzorgen wij vanuit ons moderne pand of op locatie bij de klant een adequate service”, besluit Patrick van der Vegt.

www.vwsnederland.nl