HomeMachinesPrimair verpakkenBij VH Vertical Packaging staan hoge uptime en weinig onderhoud voorop

Bij VH Vertical Packaging staan hoge uptime en weinig onderhoud voorop

De Centurion verticale verpakkingsmachines zijn volgens VH Vertical Packaging toppers in het premium segment. Het design van de machine straalt eenvoud en klasse uit, waarbij gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid voorop staan. De hoogste uptime van meer dan 98,5%, lage gebruikskosten en weinig onderhoud zijn sterke punten van de Centurion”, vertelt Freek Jacobs van VH Vertical Packaging.

Alle machines zijn voorzien van het online Remote Engineer systeem waardoor klanten besparen op bezoek van een monteur. Freek Jacobs: “Het besturingssysteem is geavanceerd en erg eenvoudig te bedienen. Er is één centrale servodrive die drie assen kan aansturen. Alle Centurion machines zijn verkrijgbaar in Heatseal, PTC of Combiseal en in Twin uitvoering.”

En hoewel men er alles aan doet om onnodige stilstand van verpakkingsmachines te voorkomen, is het voor klanten een fijne gedachte dat VH Vertical Packaging dag en nacht bereikbaar is voor service en reparatie op afstand of op productielocatie. “Slechts één telefoontje en we zijn u direct van dienst met deskundig advies, aftersales ondersteuning of snelle levering van reserveonderdelen”, benadrukt Freek Jacobs.

Met klanttevredenheid als centrale doelstelling doet het team van VH Vertical Packaging echter hun uiterste best om stilstand van verpakkingslijnen zoveel mogelijk te beperken. Freek Jacobs: “In geval van storing kunnen we tegenwoordig in meer dan de helft van de gevallen volstaan met onze online hulp via Remote Engineer. We kunnen realtime meekijken in de machine en zorgen voor adequate informatie, ondersteuning of updates. Dit resulteert voor onze klanten in lagere kosten en voor ons optimaliseert het de inzet van onze monteurs.”

In geval van een storing is een snelle reactietijd gewenst. VH Vertical Packaging beschikt daarom over een eigen servicedienst welke voor calamiteiten 24 per dag inzetbaar is. “Zo wordt de machinestilstand beperkt en kan de productie binnen afzienbare tijd weer worden hervat”, besluit Freek Jacobs.

www.vhnl.com