HomeMachinesWegen en doserenBij Multipond begint hygiëne al bij de toevoer van het product

Bij Multipond begint hygiëne al bij de toevoer van het product

Veel bedrijven weten niet dat Multipond naast multihead wegers ook toevoertrillers bouwt. Deze zijn met name bedoeld om heel gecontroleerd bulkproduct naar de Multipond wegers toe te voeren. De besturing vindt plaats vanuit de Multipond wegers, zodat de productflow optimaal is voor het weegproces.

De BE-toevoertrilgoten zijn nu ook beschikbaar in de D-uitvoering, die in hygiënisch design verbeterd is. De hygiënische toevoertrilgoot voldoet aan de hoogste hygiëne-eisen voor toepassingen binnen de foodindustrie. Het complete ontwerp van de toevoertrilgoot is conform de USDA  en EHEDG hygiënerichtlijnen uitgevoerd en de beschermingsklasse IP69 garandeert een snelle en betrouwbare reiniging. De aandrijving is tevens geoptimaliseerd: dit maakt transport van grotere producthoeveelheden mogelijk.

Het Multipond projectteam configureert samen met de klant de passende toevoertrilgoot voor zijn project. Daarbij spelen de volgende parameters een rol.

  • Afmetingen: de toevoertrilgoot kan in verschillende uitvoeringen worden geproduceerd, passend bij de gevraagde capaciteit.
  • Oppervlakken: afhankelijk van het product, kan Multipond diverse oppervlakken
    aanbieden en daarmee de transporteigenschappen gericht beïnvloeden
  • Speciale uitvoering: de toevoergoten kunnen met bijvoorbeeld gruis- of suikerafscheiding, waterafvoer of geluidsisolatie worden uitgevoerd.

www.multipond.com