Home Nieuws Beurzen en evenementen Bezoeker van Empack ontdekt de toekomst van verpakkingstechnologie

Bezoeker van Empack ontdekt de toekomst van verpakkingstechnologie

Bent u nieuwsgierig naar de toekomst van verpakkingstechnologie? Dan verwachten wij u op Empack: het grootste community-event van uw sector in België. Op 23 en 24 oktober komen bijna 4.000 professionals samen in de Nekkerhal-Brussels North. Een unieke kans om inspiratie op te doen, oplossingen te vinden voor uw uitdagingen, waardevolle contacten te leggen en uw bedrijf toekomstklaar te maken.

Volg het seminarieprogramma van Get Smart (in) Packaging en FSC met duurzaamheid en circulaire economie als rode draad. Of laat u inspireren door packaging design goeroes tijdens de Pentawards conferenties. Actief in de voedingssector? Schrijf u dan in voor het RetailDetail Food Congress.

Beleef op 23 oktober de allereerste editie van de awarduitreiking en het gal diner Get Smart (in) Packaging. Schrijf in en ontdek als eerste wie er een Get Smart (in) Packaging award, een Greener Packaging Award of een Trends Gazellen Award wint.

Door de co-locatie met Packaging Innovations krijgt u een mooi overzicht van het hele verpakkingslandschap van morgen: van technologie tot creativiteit, van engineering tot marketing. Meer dan 200 exposanten presenteren u hun producten en diensten.

www.empack.be