Home Nieuws Beurzen en evenementen Bezoek Empack en maak kennis met ruim 200 toonaangevende spelers

Bezoek Empack en maak kennis met ruim 200 toonaangevende spelers

U heeft het druk en dat beseffen we. Maar wat zou u ervan vinden als we zeggen dat u op het dubbelevent Empack en Packaging Innovations recht op uw doel kan afgaan? Want geef toe: in uw sector volgen de trends elkaar op.

De complexiteit en fragmentatie is soms moeilijk te vatten. Net daarom nodigen we u uit om deze twee events te bezoeken. Bovendien krijgt u als professional uit de sector gratis toegang. U hoeft hiervoor enkel te registreren.

Wist u dat…

  • U slechts 2 dagen tijd kennis kan maken met ruim 200 toonaangevende spelers in de wereld van verpakkingstechnologie, – materialen, -design?
  • U op beide dagen inspirerende seminaries kan volgen? Topsprekers van instellingen zoals Carrefour, Fetra, Fost Plus, FOD Leefmilieu, Nestlé, OVAM, Valipac, … vertellen u graag meer over de actuele trends en uitdagingen in uw sector.
  • U volop kan netwerken voor, tijdens én na de award uitreiking en het gala diner ‘Get Smart (in) Packaging’? Vergeet niet uw stoel te reserveren want de plaatsen zijn beperkt!
  • U vijftien winnaars van de Pentawards 2019 in primeur kan zien in de Benelux?
  • U dankzij de begeleide Innovation Tour tijdsefficiënt de innovaties kan terugvinden.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan het volledige programma online en registreer nu om ook deel uit te maken van deze samenkomst van de hele verpakkingscommunity in Mechelen!

www.empack.be