HomeNieuwsBeurzen en evenementenBezoek de vakbeurs Logistica 2009

Bezoek de vakbeurs Logistica 2009

logistica-groot

Van 10 tot en met 14 november vindt de Logistica beurs plaats. De belangrijkste vakbeurs op het gebied van intern transport en goederenstroombeheersing binnen de Benelux. Met onder meer de Logistica Award, de Forklift Arena, het Nederlands Kampioenschap Intern Transport en Scala Logistica heeft Logistica 2009 een bruisend activiteitenprogramma.

Logistica 2009 belooft niet alleen een bruisende vakbeurs te worden; exposanten tonen op de beurs ook heel wat noviteiten. Logistica is toonaangevend, innovatief, representatief, branchebreed en vol met actie. Deze aantrekkingskracht zorgde tijdens de vorige editie voor ruim 300 exposanten en 26.529 bezoekers.

U kunt uw hart ophalen bij het zien van allerlei oplossingen gericht op kostenbesparing, efficiënt omgaan met ruimtebeslag en het verbeteren van de ergonomie op de werkplek.

Bent u als professional werkzaam binnen de industrie en bent u op zoek naar oplossingen op logistiek gebied? Dan mag u deze beurs zeker niet missen. In één dag bent u weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Traditioneel vindt tijdens de vakbeurs Logistica de uitreiking van de Logistica Award weer plaats.

Kijk voor meer informatie op www.logistica-online.nl

Bron: BouwMaterieel.nl