HomeThema'sEmpack Den Bosch 2012Bezoek BührmannUbbens op de Empack

Bezoek BührmannUbbens op de Empack

Op 4 en 5 april staat BührmannUbbens Packaging, totaalleverancier op het gebied van verpakken, weer op de Empack. Wij nodigen u dan ook van harte uit om langs te komen op onze stand (A1022) om onder het genot van een kopje koffie of een glaasje fris onze nieuwste ontwikkelingen te komen bekijken.

Wat kunt u verwachten?

BührmannUbbens Packaging is totaalleverancier op het gebied van verpakken. Dit betekent dat wij continu bezig zijn met het afstemmen van ons assortiment op de wensen van onze klanten. Een van de nieuwste ontwikkelingen is onze verpakkingsmachinelijn PrioPack. Twee van de nieuwste modellen zullen we op de beurs introduceren. Daarnaast zal er ook de nodige aandacht besteed worden aan verschillende verpakkingsoplossingen, waaronder ons nieuwe product de AirPod.

ELP Check: in 5 stappen naar een optimaal verpakkingsproces

ELP staat voor End of Line Packaging: het tertiaire proces. Ook dit jaar besteden wij aandacht aan hoe wij onze klanten kunnen helpen besparingen in hun gehele verpakkingstraject te realiseren. Onze verpakkingsexperts staan klaar om de bezoekers te adviseren over het optimaliseren van hun eindverpakkingstraject en hoe overtollige kosten uit het verpakkingsproces gehaald kunnen worden.

Empack Den Bosch 2012 – Stand A1022

Kijk voor meer informatie op www.buhrmannubbens.nl.