HomeNieuwsBeurzen en evenementenBeursvloer FOODTECH 2012 uitgebreid met variëteit aan deelnemers

Beursvloer FOODTECH 2012 uitgebreid met variëteit aan deelnemers

Op 23 en 24 mei vindt in Autotron Rosmalen de vakbeurs FOODTECH 2012 plaats. Voor de branche betekent dit een persoonlijke ontmoeting met professionals uit de voedingsmiddelenindustrie. Deze vakbeurs gaat in op de meest recente technologieën en innovaties binnen processen en producten. In aanloop naar de beurs weten een hoop nieuwe exposanten hun weg te vinden naar Rosmalen.

Het deelnemersaanbod ziet nog altijd een stijgende lijn en de diversiteit aan specialismen van exposanten maakt het totaalaanbod compleet. De vakbeurs biedt plaats aan exposanten die actief zijn op het gebied van procestechnologie, meet/analyse/inspectieapparatuur, verpakken & coderen, ingrediënten & additieven, IT & automatisering, kwaliteit, hygiëne, veiligheid en milieu, interne logistiek & opslag, bouw & inrichting en koeling & klimaatbeheersing.

De bezoeker krijgt een zo compleet mogelijk overzicht van bedrijven die zich bijvoorbeeld bezighouden met het (cryogeen) malen, mengen, zeven, ompakken, kleinverpakken en opslaan van voedingsmiddelen volgens ISO22000, HACCP, GMP+ en SKAL certificaties. In dit geval door Acatris, die laat zien hoe een product verwerkt wordt tot ieder gewenst formaat, van sachet tot big bag.

Kijk voor meer informatie op www.easyfairs.com/FOODTECH-NL.