HomeNieuwsBeurzen en evenementenBeurs Kunststoffen 2009 vandaag van start

Beurs Kunststoffen 2009 vandaag van start

kunststoffenbeursDit jaar staat de jaarlijkse kunststoffenbeurs Kunststoffen 2009 in het teken van innovatie – het thema luidt dit jaar ‘Presteren door innoveren’. Zo tonen de ruim 200 exposanten – specialistische bedrijven en kennisinstellingen – vandaag en morgen in de Koningshof te Veldhoven hun nieuwste ontwikkelingen. Er is ook een lezingenprogramma dat gaat over de succesfactoren voor innovatie, de spuitgiettechnologieën van morgen, de kansen voor zelfherstellende materialen en systemen op basis van kunststoffen en de trends in de automotive voor toeleveranciers.

Naast het lezingenprogramma is de vakbeurs het hoofdbestanddeel van het gratis toegankelijke Kunststoffen 2009. Het palet aan exposanten omvat designbureaus, productontwikkelaars, kunststofleveranciers, spuitgiet- en extrusiebedrijven, matrijzenmakers, softwareleveranciers, machineleveranciers, rapid-prototypers en kennisinstellingen.

Organisator Mikrocentrum verwacht weer een ‘volle bak’ op Kunststoffen 2009. Het huidige economische klimaat is daar niet vreemd aan, beaamt directeur Ronald Kazius van exposant Rokatec . ‘Twee jaar geleden had iedereen het druk en werden mogelijke uitstapjes naar andere relaties niet onderzocht. Nu staat men er open voor om nieuwe mogelijkheden te verkennen als je goede kwaliteit en een redelijke prijs levert.’

Kijk voor meer informatie op www.kunststoffenbeurs.nl