HomeNieuwsBeurzen en evenementenBeurs Bedrijf & Logistiek al voor de helft gevuld

Beurs Bedrijf & Logistiek al voor de helft gevuld

bedrijf-en-logistiek

Ondanks de economische recessie in logistiek land heeft de vakbeurs Bedrijf & Logistiek in november 2010 daar betrekkelijk weinig last van. Nu al is meer dan 45 procent van de beursvloer verhuurd aan verschillende bedrijven die (interne) logistieke oplossingen bieden. De beurs biedt een overzichtelijk business-to-business platform aan voor de (interne) logistiek.

bedrijf-en-logistiek-logoOp 10 en 11 november vindt in het Beursgebouw Eindhoven de elfde editie plaats van de vakbeurs Bedrijf & Logistiek (voorheen Groothandel & Logistiek). De beurs richt zich met name op de (interne) logistieke processen met als speerpunten inslag, opslag en uitslag, waarbij alle facetten van de keten belicht worden.

Exposanten presenteren de nieuwste ontwikkelingen op product- en kennisniveau, gericht aan beslissers van een breed en specifiek publiek dat zoekt naar (interne) logistieke oplossingen voor hun bedrijf. Ruim een half jaar voor aanvang van de beurs is al bijna de helft van de beursvloer verhuurd.

Bedrijven die zich reeds aangemeld hebben, bieden oplossingen onder andere in de sectoren van magazijnsystemen, bevoorrading, intern transport, verpakking, software- en logistiek advies, containers, pallets en bakken. De verwachting is dat de beurs een breed spectrum biedt uit de verschillende facetten van de logistieke keten, waarbij optimalisatie van de bedrijfslogistieke processen centraal staat. Dat zal ook tot uiting komen met het informatieve en interessante randprogramma tijdens beide beursdagen.

Kijk voor meer informatie op www.bedrijfenlogistiek.eu.

Bron: Vraagenaanbod.nl