Home Machines Etiketteren en printen Bettinehoeve kiest na uitvoerig testen en vergelijken voor VWS

Bettinehoeve kiest na uitvoerig testen en vergelijken voor VWS

Het is 1982 als Johan Ewijk zijn eerste geiten koopt, van de melk daarvan geitenkaas maakt en die vervolgens op braderieën verkoopt. Ruim veertig jaar later is deze hobby uitgegroeid tot de Bettinehoeve, een bloeiend bedrijf met meerdere productielocaties in en rondom Etten-Leur en waarvan de geitenkaas niet meer weg te denken is uit de schappen van de supermarkten.

Deze missie is sinds 1982 niet meer gewijzigd, maar de markt voor zuivelproducten van geitenmelk is dat zeker wel. Zo loopt de vraag enorm op en daarom wil men bij de Bettinehoeve geautomatiseerde processen om de productie beter te stroomlijnen en te vergroten. Vanuit die behoefte kwam de Bettinehoeve onlangs in contact met VWS Nederland, gespecialiseerd in wegen, etiketteren en automatiseren.

“Na het uitvoerig testen en vergelijken van de op de markt beschikbare systemen heeft de Bettinehoeve omwille van de hard- en softwarematige opbouw van het systeem en het geavanceerde afblaassysteem voor labels uiteindelijk voor een oplossing van ons gekozen. Deze oplossing bestaat uit een Octopus Ace met boven- en onderetiketteerder, het Auto Pack Centralising System, het Auto Positioning System voor de bovenetiketteerder, een E-merk-registratiemodule en een metaaldetector”, licht Patrick van der Vegt van VWS Nederland toe.

VWS Nederland verzorgt de verkoop, installatie, aftersales en service op de door haar geleverde systemen. Daar waar gewenst realiseert VWS Nederland specifieke maatwerkoplossingen. “Naast kwaliteit van de producten, kennis en flexibiliteit onderscheiden wij ons op het gebied van aftersales en service. Met een team van gekwalificeerde servicemonteurs, netwerk- en softwarespecialisten verzorgen wij vanuit ons moderne pand of op locatie bij de klant een adequate service”, besluit Patrick van der Vegt.

www.vwsnederland.nl